Menu
Less plastic, more

Klik op de foto's voor een andere weergave

"Competition" Hoofdsteun

 485,00

Voor de 1M, M2 (ook leverbaar voor de F20 – F21 – F22 – F23), F30 – F31 – F32 – F33

"Competition" Hoofdsteun

Bij de introductie van de M2 in 2016 uitten vele potentiële kopers destijds via BMW fora hun ongenoegen over het ontbreken van M sportstoelen en de keuze voor de standaard sportstoelen van de 1 en 2 Serie.

Met de komst echter van de M2 Competition kwam hierin verandering en werd de M3/M4 stoel tegen meerprijs als optie aangeboden.

Een schrale troost is het dat alle inwendige onderdelen hetzelfde zijn en dat geldt eveneens voor de pasvorm en de zijdelingse steun.

Door de aanwezigheid echter van een breder bovendeel op de M stoel ( dat a.h.w. op de "gewone"leuning is geplaatst) en de aansluitende en conisch gevormde hoofdsteun, is er sprake van een groot design-verschil en uitstraling.

Ter optimalisatie van het design van de gewone sportstoelen hebben wij daarom een volledige hoofdsteun ontwikkeld en wel met dezelfde vorm als de M stoel waardoor de gewone sportstoel hierdoor thans sterk onderscheidend is en een "racy-look"heeft.

KLIK HIER VOOR GROTERE FOTO'S

Prijs per set

prijs per set van de originele rechthoekige M2 hoofdsteun € 500,-

Verschillende uitvoeringen (zie keuze-menu)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram