Menu
Less plastic, more

Klik op de foto's voor een andere weergave

BMW Alcantara kap

 257,00

Snelheidsmeter / toerentellerbehuizing kap (M2 en 1- en 2-serie) "Tot circa 05/2017 "

Met een knipoog naar de BMW 1M.

Het interieur van de M2 is, behoudens enkele carbondelen, vrijwel identiek aan de basis 2-serie, zulks in tegenstelling tot de BMW 1M en M3/M4. De premium interieuruitstraling die men van de M2 had verwacht is dan ook volgens vele BMW-forum-leden als wel tal van autojournalisten spijtig genoeg uitgebleven.

Klik hier voor meer foto’s

Verschillende uitvoeringen (zie keuze-menu)

Een uitgebreide montage-handleiding wordt bijgeleverd.

Het is daarom dat wij een in het oog springende alcantarakap als wel een met leer beklede kap voor de snelheidsmeter/toerentellerbehuizing hebben vervaardigd. Het optische effect hiervan is dat het interieur er veel edeler en racy uitziet en zich veel sterker onderscheidt van de basis 2-serie. Voorts bieden we voor de 1- en 2-serie eveneens een met alcantara of lederen beklede kap aan (zie foto’s), als wel tal van andere hoogwaardige premium-items (zie verder onze site) die volledig in harmonie zijn met het bestaande interieur en hier door voor een sterke upgrading zorg dragen.

Productinformatie:

Kunststofkap , gereed voor de Bekledingsafdeling

 

De kunstofkap is vervaardigd van hoogwaardige kunststof en is bestand tegen temperaturen van circa 92 graden Celsius voordat vervorming optreedt. De kap is bekleed met een alcantarasoort klasse 1 d.w.z. dezelfde alcantara als BMW verwerkt. Ook de alcantarakleur is identiek aan de kleur die BMW toepast. Kort samengevat spreken we hier van een productieniveau overeenkomstig de fabrieksstandaard.

Montage: De kap is zodanig gevormd dat montage door een ieder kan worden uitgevoerd. Door een speciale wijze van het vormen van de kap hebben we bereikt dat de kap vast (dankzij de opstaande rand in het dashboard) op het dashboard blijft zitten (z.g.n klempassing). Hierdoor zijn lijmen en tapen overbodig en blijft het dashboard onbeschadigd. Voorts dient U te weten dat door de aanwezigheid van een  diepliggend “gootje” rond de kap in het originele dashboard , onze kap hier in “zakt” en er dus een perfecte aanligging tot stand komt. Montage- en demontagetijd is slechts 10 minuten. Belangrijk voor u is te weten dat demontage van de kap geen sporen achter laat.

  • De kleur van het met alcantara beklede Performance stuur is Zwart en komt niet overeen met het grijs/zwarte alcantara dat in de 1 en 2 serie is verwerkt!
  • Het dashboard van de M2, 1 serie (F model) en 2 serie is exact gelijk.
  • Wij verwerken uitsluitend de originele garen/stikselkleuren.
  • Al onze kap modellen zijn te verkrijgen met naar keuze blauw, wit , rood of zwart garen. ( stuur een mail )
  • Wij verwerken exact hetzelfde leer als origineel
  • Ook leverbaar voor rechtsgestuurde auto,s
  • Alleen geschikt voor modellen van voor juni 2017
  • Made in the Netherlands.

Nog niet overtuigd? Lees wat tevreden klanten schrijven:

Wanneer uw alcantara-design-wens niet wordt aangeboden, stuur ons dan een email svp: info@bimmermasterpieces.com

Reviews

Guten Morgen,
Sowie auf der Fahrerseite habe ich jetzt bei meinem M2C das Kniepad auch auf der Beifahrerseite verklebt ! Top Arbeit von euch !! Die Armlehne in Alcantara passt perfekt und von der Verarbeitung her 1A ! Bin auch hier wieder begeistert !!! Vielen Dank für die Klasse Arbeit !! Alles Gute -
Mit freundlichen Grüßen,
M.Wißerodt
Hello Bimmermasterpieces team,
I've seen a lot of interior refinements in my life - but your work beats everything - the knee pad is absolutely top notch in terms of workmanship and fit! As well as the hood for the instrument cluster in Alcantara - a TOP job!!! It virtually adapts itself to the contour of the dashboard!!! I can only praise you highly! Keep it up, it won't be the last thing I order from you!

Happy New Year in 2024 - and all the best!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram